fbpx
Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Nu besteld = Morgen gratis in huis!
35% EXTRA WOONKORTING TOT 18-06 GRIJP JE KANS!! 🎉

WOONKORTING TOT 35%

 
Dagen
 
Uren
 
Minuten
 
Seconden

Voor & Nadelen

Ben je van plan om een elektrische sfeerhaard aan te schaffen maar betwijfel je over de voor en nadelen van de elektrische sfeerhaard? Wil je graag alle benodigde info weten? Wil je toch zeker weten of het erg veilig en zuinig is?

Bekijk hier onder dan alle voor en nadelen van de elektrische sfeerhaard of het bij u past.

Voordelen

Een elektrische sfeerhaard is erg duurzaam. De sfeerhaard Model Monaco heeft energie label A. De beschikbaarheid van gas word de laatste tijden minder en het verbranden van hout word steeds strenger. Terwijl de vraag naar elektriciteit alleen maar toeneemt.

Een elektirsche sfeerhaard heeft alleen een stopcontact nodig. Het verbruik van onze sfeerhaard is erg duurzaam. Indien u zonnepanelen op het dak hebt liggen dan is het gebruik van de sfeerhaard nog eens extra goedkoper ! Terwijl bij een klassieke openhaard er veel meer bij komt kijken zoals de afvoer van de rook.

De installatie van de sfeerhaard Monaco is erg gemakkelijk, je zorgt er voor dat er een vrij ruimte ( gat ) beschikbaar is waar de sfeerhaard met de juiste afmetingen in past, en je zet de sfeerhaard in je wandmeubel of cinewall in, en de glazen front die uitsteekt zorgt er voor dat de voorzeide van de sfeerhaard alles bedekt.

Geen gas of bio ethanol. Alleen elektriciteit. Het mooiste is aan een elektrische sfeerhaard dat je je geen zorgen hoeft te maken over het veiligheid van een sfeerhaard. Bij een klassieke kachel die op gas of houtskool werkt is dit overigens best gevaarlijk voor de kinderen, huisdieren. Bij een elektrische sfeerhaard heb je helemaal niks te maken met gas, rookkanaal of wat ook erg gevaarlijk kan zijn is bio ethanol.

Bij een elektrische sfeerhaard heb je geen onderhoud nodig. Bij een openhaard heb je te maken met het opruimen van de as of het roet. Bij een elektrische sfeerhaard is dit niet van belang, je stopt de stekker in de stopcontact en geniet oneindigend van de vlammen effect.

Verschillende technieken. Wij hebben de meest beste technieken gebruikt voor de sfeerhaard, zo hebben wij ook een ingebouwde vlammen geluid module ingezet, Zodat je net als een klassieke openhaard kan genieten van het gevoel als of het net echt is!

Stijlvol voor ieder interieur. De elektrische sfeerhaard is een echte eyecatcher in huis! De sfeerhaard zorgt voor een gezellige sfeer in huis! Zo past de sfeerhaard in iedere interieur, en heeft zijn chique en moderne karakter.

Voordeel

Nadelen

Hoewel je het verschil van een elektrische en klassieke haard niet kan zien, zijn het toch geen echte vlammen met warmte.

Geen authentieke houtgeur, bij een klassieke haard heb je te maken met echte houtgeur waar sommige mensen van houden, bij een elektrische sfeerhaard is dit niet het geval.

Een elektrische haard werkt op elektriciteit , als je door bepaalde redenen geen toegang hebt tot het electrikiteitsnetwerk dan kun je helaas geen gebruik maken van een elektrische.