fbpx
Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Nu besteld = Morgen gratis in huis!
35% EXTRA ZOMER KORTING TOT 16-07 GRIJP JE KANS!🎉

EXTRA ZOMER KORTING TOT 35%

 
Dagen
 
Uren
 
Minuten
 
Seconden

Gratis & veilig betalen bij VuurSfeerhaard B.V.

Betalen hoort er eenmaal ook erbij… Bij VuurSfeerhaard B.V. kunt u een keuze maken uit verschillende betaalmogelijkheden. U kunt dus altijd kiezen wat u het beste uitkomt. Wij bieden u de volgende betaalopties gratis aan:

IDEAL

iDEAL : Is de meest gebruikte en vertrouwde betaalmethode. Zo kunt u met iDeal gemakkelijk online uw betaling voltooien. Zodra u toegang hebt tot internet en mobielbankieren bij een van de deelnemende banken; Rabobank, ABN AMRO, ING,SNS Bank, RegioBank, ASN Bank, Bunq,Handelsbanken, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Voor meerinformatie over Internet bankieren: https://www.ideal.nl/consumenten/

Mocht je met iDEAL hebben betaald, maar geen mail hebben ontvangen? Kijk of er geld isafgeschreven. Mocht dat het geval zijn, dan is de kans aanwezig dat er per ongeluk een typefout isgemaakt bij het invullen van het e-mailadres. Indien er geen geld is afgeschreven, dan is debetaling niet gelukt. Je kan opnieuw een bestelling plaatsen.

KLARNA

Klarna bieden wij gratis aan om achteraf te betalen. U betaald dus alleen voor geslaagde transacties. Klarna schrijft het geld van uw rekening pas binnen een termijn van 14 dagen af. 

Zo kunt u bij VuurSfeerhaard gebruik maken van achteraf betalen. Bij het bestellen en gebruik maken van betalen met ‘Klarna’, dient u eerst in te loggen op uw account zodat de betalingsprovider uw account kan verifiëren en de betaling kan laten slagen.

In enkele gevallen kan het voorkomen dat de betaling geweigerd word door onze betalingsprovider. Heel vervelend natuurlijk! Helaas hebben wij hier geen inzage op wat de reden er van is. Je bestelling word dan automatisch geannuleerd en er word niets afgeschreven van uw rekening. Wil je als nog een bestelling bij VuurSfeerhaard plaatsen? Kies dan voor iDEAL, PayPal of Creditcard.

voor meer info: https://www.klarna.com/nl/klarna-app/

SEPA OVERBOEKING

Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening.

BANCONTACT

Bancontact is een online bankieren. De meest gebruikelijke betalingsverkeer in België. 

Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met de vertrouwde internetbankieromgeving. Nadat de betaling is geslaagd kunt u de status van uw transactie in no-time volgen.

CREDITCARD

Wereldwijd worden de meeste betalingen gedaan met creditcard. Het geld word gereserveerd en schrijven het pas af zodra u het product heeft ontvangen. 

Het Gemak van Creditcard: 

  • Een betaling gedaan, is binnen 1 werkdag uw product in huis!
  • Al uw Creditcard betalingen zijn beveiligd. 
  • Betalen wanneer u het product heeft ontvangen

In enkele gevallen kan het voorkomen dat de betaling geweigerd word door onze betalingsprovider. Heel vervelend natuurlijk! Helaas hebben wij hier geen inzage op wat de reden er van is. Je bestelling word dan automatisch geannuleerd en er word niets afgeschreven van uw rekening. Wil je als nog een bestelling bij VuurSfeerhaard plaatsen? Kies dan voor iDEAL, Klarna of Paypal.

APPLEPAY

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 PSD2.

Voor meer info: https://www.apple.com/nl/apple-pay/

PAYPAL

Paypal is een heel eenvoudig betaal systeem met zijn 100 miljoen gebruikers over de hele wereld. 

U verstuurd altijd verzekerd uw geldbedrag.

Voor meer info: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/what-is-paypal

CONTANT

Betaal je liever contant? Dan kan je jouw aankoop betalen aan onze bezorgers wanneer zij jouw bestelling komen leveren.

Whatsapp : 0653699123

Telefoon : 0575-757036