fbpx
Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Nu besteld = Morgen gratis in huis!
EXTRA LENTE KORTINGEN TOT 21-05 GRIJP JE KANS!! 🎉

LENTE SALE TOT 35%

 
Dagen
 
Uren
 
Minuten
 
Seconden

5 jaar uitgebreide garantie!

Bij VuurSfeerhaard krijgt u 5 jaar volledig uitgebreide garantie op al uw producten. 

Wij bieden u de meest uitgebreide garantie aan die er is. VuurSfeerhaard garandeert dat als u een product bij ons aanschaft dat dit product ook goed werkt, en voldoet aan alle eisen die opgegeven zijn. Een goed werkend elektrische sfeerhaard gaat een lange tijd mee, zolang je de elektrische sfeerhaard op een goede plek neer legt en niet op een plek waar deze schade kan oplopen of dergelijke dan komt het wel goed met het levensduur van een elektrische sfeerhaard.

Veelgestelde vragen

Hoelang krijg ik garantie op mijn sfeerhaard?

5 jaar garantie op al uw producten van VuurSfeerhaard.

Wat is de ‘normale’ gebruik voor een sfeerhaard?

zolang je de sfeerhaard op een vochtvrij plek neerlegt en er voor zorgt dat het niet beschadigd raakt en er normaal gebruik van word gemaakt, dan komt het wel goed met dat normale gebruik!

De sfeerhaard maakt een apart geluid?

Zodra na een lange tijd voor komt dat de sfeerhaard een apart geluid maakt , neemt u dan contact op met onze klantenservice , die zullen u verder helpen met het repareren / oplossen van uw sfeerhaard. 

Garantie bewijs

 Uw aankoopbon is tevens uw garantie bewijs! Deze kun je ook vinden in je Email. Zodra u er gebruik van wilt maken zullen wij altijd om uw aankoopsbon vragen. 

Klacht of defect product

Mocht er een klacht of een defect product zijn binnengekomen, word er altijd gekeken naar de aanleiding van de reden, mocht het aan ons liggen dan bekostigen wij alle kosten die worden gemaakt inclusief ophalen, afleveren, en voor het repareren of vervangen van uw sfeerhaard.

Kwaliteit van de sfeerhaard

Bij ons is het erg belangrijk dat wij er voor zorgen dat u als klant een goed werkend product toegestuurd krijgt die behoort tot de beloftes die wij maken. 

Wanneer is een sfeerhaard niet goed? : 

De sfeerhaard is een ondeugdelijk product als het:

  • niet compleet is
  • beschadigd is
  • snel kapot is of het niet goed doet
  • anders werkt dan u tijdens de verkoop vertelde
  • korter meegaat dan verwacht
Heeft u een vraag of wilt u een melding doorgeven?